2024. április 25. csütörtök, Márk nap van. Holnap Ervin nap lesz.

A világ legjobbjai közé válogatták a Vörösmarty téri karácsonyi vásárt

A Big7Travel összeválogatta a világ 50 legjobb és leghangulatosabb karácsonyi vásárát. A Vörösmarty téren megrendezésre kerülő vásár az igen előkelő 21. helyet foglalja el. A karácsonyi visszaszámlálás megkezdődött. Elmúltak a távolságtartó ünnepek, három év óta először a világ legkedveltebb karácsonyi vásárai ismét nagy durranással térnek vissza. Bár Európa lehet a hagyományos karácsonyi vásár szellemi hazája, a főterek, bevásárlóközpontok és sportpályák világszerte már most téli csodavilággá változnak, csillogó fényekkel, alpesi ihletésű standokkal és tornyosuló karácsonyfákkal, a fahéj és a forralt bor hosszan tartó illatával kísérve. 

 

“A Vörösmarty tér karácsonykor a legvarázslatosabb, amikor csillogó fények és csilingelő piaci bódék keltik életre. Több mint 100 kereskedő több mint egy hónapig várja a látogatókat a téren, akik helyi dísztárgyakat, finom kolbászokat, pörkölteket és tölcséres süteményeket árulnak. A kézműves műhelyektől kezdve a gyermekeknek szóló bábelőadásokig mindig szédítő eseménynaptár várja az érdeklődőket.”

 

Így nyilatkozott a Big7Travel a budapesti vásárról, amely alatt nem kevesebb, mint 800.000 látogatóra számítanak a szervezők. A vásár november 18-ától egészen január 1-ig lesz látogatható.

 

További belföldi hírek