Retro Player
Winamp
Kövess minket Facebook-on is!

Programajánló

2018-11-14 | Könyvbemutató és író-olvasó találkozó

"VITÉZ 250" - NÉZŐ PONTOK ÉS ANGYALOK JÁTÉKA címmel könyvbemutató és író-olvasó találkozó lesz a Móricz Zsigmond Megyei és Városi Könyvtár Kamaratermében. Vendég: Vitéz Ferenc költő irodalmár, szerkesztő, a Debreceni Református Hittudományi Egyetem tanszékvezető docense. A bemutatón elhangzanak versek, prózai epigrammák, a közönség pedig egy izgalmas alkalmi játék részese lehet. 2018. november 14-én 17.00 órai kezdettel várják az érdeklődőket.

2018-11-14 | Piktor Tanoda - Élményfestés

Ha utoljára az iskolában fogott ecsetet, de szívesen festene egy képet, megteheti november 16-án 17-20 óráig, míg november 17-én 9-12 óráig az Alvégesi Művelődési Házban. A szükséges művészeti kellékeket a helyszínen biztosítják.

2018-11-14 | Prevenciós lúdtalp- és gerinctorna

Ismét Mozdulj Nyíregyháza, mely kapcsán minden szerdán 17.30 és 18.30 között Prevenciós lúdtalp- és gerinctorna a Kodály Zoltán Általános iskolában. Az 5–8 éves korú gyermekek részére szervezett foglalkozás keretében az egész tartó- és mozgatórendszer, ezen belül is kiemelten a hátizomzat és talpi izmok erősítése, mobilizálása zajlik játékos formában. Cél: a gerincdeformitások és talpi elváltozások megelőzése, az adott izomcsoportok aktivizálása, megerősítése, a helyes testtartás elsajátítása. A foglalkozásokat tartja: Balázsné Baraksó Éva.

2018-11-14 | Gyerekzumba

Ismét Mozdulj Nyíregyháza, mely kapcsán minden pénteken 17.00 és 18.00 óra között: Gyerekzumba a Kodály Zoltán Általános iskolában. Zene, tánc és sok-sok nevetés a T-Dance oktatóival 6 éves kortól fiúknak és lányoknak egyaránt!

2018-11-15 | Nyílt nap a Móriczban

Nyílt tanítási napot szervez november 17-én (szombaton) a Nyíregyházi Móricz Zsigmond Általános Iskola, melyre szeretettel várnak minden kedves érdeklődőt, nagycsoportos óvodást és szüleiket. A programok a regisztrációt követően fél 9-kor kezdődnek népi játékok bemutatásával. Az érdeklődők részt vehetnek matematika-, angol nyelvi-, informatika- és testnevelés órákon, ahol megismerkedhetnek tanítási módszerekkel, eszközökkel, leendő tanítókkal.

2018-11-15 | Mozdulj nyíregyháza! - Alakformáló aerobik

Ismét Mozdulj Nyíregyháza, mely kapcsán minden kedden 17.30 és 18.30 között Alakformáló aerobik a Zrínyi Ilona Gimnáziumban. Minden izomcsoportot megmozgató, helyes testtartást előtérbe helyező alakformáló torna, mely kevésbé ugrálós, de mégis dinamikus izomfejlesztés. Jó hangulatú torna minden korosztálynak. A foglalkozásokat tartja: Lugosi Mónika.

2018-11-16 | Családi lövészet

Ismét Mozdulj Nyíregyháza, mely kapcsán minden vasárnap 9.00 és 11.00 óra között: Családi lövészet a Városi Lőtéren minden hónap 1. vasárnapján. Lövészet és íjászat a család minden tagjának. A biztonságért felel: a Polgári Lövész Egyesület. Foglalkozások időpontja: november 4., december 2. Előzetes bejelentkezés: 06-30/606-2467-es telefonszámon (Veres Andrea ügyvezető elnök).

2018-11-16 | MediBall

Ismét Mozdulj Nyíregyháza, mely kapcsán minden kedden 18.30 és 19.30 között MediBall minden korosztálynak a Zrínyi Ilona Gimnáziumban. A MediBall sokoldalúságának köszönhetően egyensúlyt teremt a fizikai, érzelmi és mentális testben. Az egész testet rugalmasan megmozgató sport, mely lazítja az izmokat, jótékonyan hat az érrendszerre, az anyagcserét felgyorsítja, az immunrendszert erősíti. A légzést a lassú és lágy mozdulatok kivitelezésekor egyensúlyba hozza. Labdajáték az egészségért a Spirit SE oktatóival.

2018-11-17 | Három különleges tárlat a Múzeumban

Három különleges tárlat várja az érdeklődőket októberben a Jósa András Múzeumban, ahol ősszel több lengyel-magyar tárlatot is megtekinthetnek majd. A bankjegyekre írt lengyel-magyar történelem című kiállítás október 3-tól tekinthető meg. A másik kiállítás, október 12-étől az 1848/49-es forradalom és szabadságharc eseményeit is felidézi. De október 9-étől, immár harmadik alkalommal várja majd az érdeklődőket a Restaurátorok Műhelytitkai című kiállítás. Idén frissen végzett restaurátor hallgatók diplomamunkáit tekinthetik majd meg, az érdeklődők előadásokon is részt vehetnek, valamint a restaurálás munkafolyamataival ismerkedhetnek meg.

2018-11-17 | Lógjunk anyuval! - Jótékonysági akcióval egybekötött családi nap

A Koraszülöttek Világnapján, november 17-én szombaton, 10-13 óráig a Korzó téren, illetve a KORZÓ Bevásárlóközpont A épületének első emeletén a "Lógjunk Anyuval!" elnevezésű formáció nagyszabású - jótékonysági akcióval egybekötött - családi napot szervez, a Jósa András Oktatókórház Újszülött és Koraszülött Intenzív Részlegén erősödő csöppségek támogatására. A nap folyamán a gyermekeknek lesz arcfestés, lufifújás, interaktív mese, játéksarok, kreatívsarok, tánc, móka, kacagás, míg a szülőket pszichológiai, logopédiai tanácsadás, korai fejlesztéssel kapcsolatos előadás, illetve koraszülött fotókiállítás is várja. A rendezvény mindenki számára ingyenes.

« előző oldal | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | következő oldal »