2024. május 17. péntek, Paszkál nap van. Holnap Alexandra, Erik nap lesz.

Elbírált Amatőr Licenc kérelmek

Az MLSZ Szabolcs-Szatmár-Bereg Területi Igazgatóság Versenybizottsága a licenc szabályzatnak megfelelően elbírálta az összes hozzá beérkezett Amatőr Licenc kérelmet.

 

Az amatőr labdarúgó egyesületeknek április 10-ig volt lehetőségük feltölteni az IFA-rendszerbe a 2024-25-ös vármegyei első osztályú induláshoz elengedhetetlen licenszkérelemhez szükséges dokumentumokat, végzettségeket, majd április 25-ig pótolhatták az esetleges hiányosságaikat. Az Amatőr Licensz beadását 21 egyesület teljesítette megyénkben, akik közül a Kállósemjén SE, a Mándok VSE, a Mátészalkai MTK és az Újfehértó SE az MLSZ felé, az NB III-as induláshoz adta be kérelmét. (Megjegyzendő, hogy a Nyíregyháza Spartacus II-es csapatának a profi klub magasabb licensz követelménye miatt nem kell részt vennie az amatőr licensz eljárásban.)

 

Az Igazgatóság Versenybizottsága a licensz szabályzatnak megfelelően elbírálta az összes hozzá beérkezett Amatőr Licensz kérelmet. Örömteli, hogy a jelenlegi megyei élvonalbeli együttesek közül mindenki kért és kapott is amatőr licenszet, a másodosztályból pedig a Baktalórántháza VSE, Gergelyiugornyai SE, Gyulaháza KSE, Nagydobosi LSE, Nyírvasvári’ 16 FC, Vámosoroszi KSE hatos kérelmét fogadta el a Versenybizottság.

 

Az MLSZ Szabolcs-Szatmár-Bereg Területi Igazgatóság Versenybizottsága a hozzá beérkező mind a 18 db 2024-25-ös megyei első osztályú részvételhez szükséges amatőr licensz kérelmet elbírálta, és azok egy kivételével megfeleltek a licensz szabályzatban foglalt követelményeknek. Az erről szóló határozatot (174/2023-2024/VB) a licenszadminisztrátor már el is küldte a klubok részére az IFA-rendszeren keresztül.

 

- MLSZ -

További helyi hírek